Du og jeg for evigt

Om bogen

Intens psykologisk gyser om en mors sorg. Rebecca er på randen af et nervesammenbrud efter at hendes datter er blevet kidnappet, og hendes mand har forladt hende. I halvdelen af bogens kapitler føres læseren ind i kidnapperens grusomme verden. Et ekstremt uhyggeligt indblik i en psykopats perverse tankegang.

LÆSEPRØVE

Læs et gratis uddrag lige her:

Oplæsning

Her kan du høre mig læse et uddrag af “Du og jeg for evigt” (Optagelse af Lindhardt & Ringhof)

Bogomslag

Uddrag af anmeldelser

“Spændingsroman, der på en uhyggelig og ubehagelig måde sætter spørgsmålstegn ved, hvad der er virkelighed … Rebecca kæmper med et psykisk nedbrud, efter at hun har mistet sin datter og er blevet forladt af sin mand til fordel for en yngre model. Men hvad er der sket med datteren? Og hvem er den mystiske person, der i smug fotograferer og fantaserer om den lille pige? I ‘Du og jeg for evigt’ er intet, hvad det ser ud til.”
– Jyllands-Posten
“Raffineret staccato-agtig psykologisk gyser om tiltagende vanvid og tvangstanker, som kører helt af sporet … Engell holder læseren på pinebænken … Temamæssigt i stil med En fryd for øjet, Silhuet og Offer for en samler.”
– Uddrag fra lektørudtalelse
“…lever til fulde op til klassens bedste! Stærke, realistiske personportrætter, specielt det syge sind er virkelig godt beskrevet (…) Plottet er herligt spundet, det holder hele vejen, små ledetråde smides ud, og jeg gættede lystigt på, hvad de kommende sider kunne byde på – men jeg tog fejl. Jeg har læst en helstøbt thriller, der både har solide figurer, et super plot og så er den så levende i sin opbygning, at jeg som læser var usædvanlig godt fastholdt.”
– Bognørden
★★★★★
”Sarah Engell skriver på en så fantastisk måde, at ord og billeder bliver vækket til live i ens sind og ikke forlader en foreløbigt (…) Selvom der ganske vist er skrevet mange psykologiske gysere i løbet af årene, så overgår Sarah dem alle med sin slutning.”
– De Unges Ord
“Historien er både en vellykket fortælling om en mors sorg og forsøg på at komme videre efter en traumatisk hændelse, der har drevet hende ud i tvangstanker og psykisk sygdom; og så er det også en psykopats fortælling om sin fascination af sit offer og et forsøg på at forstå, hvad der driver sådan et menneske ud i ekstremerne. Slutningen kom som en total overraskelse for mig, og det er ellers ikke ofte, at jeg slet ikke har en fornemmelse af, hvor det bærer hen (…) en ganske ubehagelig bog, som fik mig til at tænke på “The Girl Next Door” af Jack Ketchum og “Offer for en samler” af John Fowles.”
– Gyseren.dk
“Dette er både en barsk og uhyggelig historie, hvor intet er, hvad det ser ud til. Der er nerve og intensitet i handlingen. Det er kort sagt et lille psykologisk og fremragende drama som læseren bliver præsenteret for. Lille Pige er en spændende historie og et meget realistisk bud på, hvad der hænder når mennesker bryder psykisk sammen.”
– Krimicirklen
“Spændende psykologisk thriller med en overraskende slutning.”
– Horsens Bibliotek
“Det er en uhyggelig roman, især fordi man indledningsvist føler sig tryg ved personer og begivenheder for kun at opdage, at trygheden og den tilsyneladende fornuft er illusorisk.”
– Bogvægten