Giv mig tiden igen

Bagsidetekst:

Jeg ser ned i mine pomfritter og tænker igen på Yxengaard. Forestiller mig kroen i mørket. Knitrende ild. Hvordan jeg kravler ned ad trappen med mit vølvekostume flagrende om mig. Springer ned på gulvet og stikker en fakkel i vejret. Lad festen begynde.

Jeg har lyst til at køre derud lige nu. Bare gå lidt rundt. Indsnuse duften af skov og mærke den styrke jeg har, når jeg er Gro.
Der er en hel måned til, at kampagnen fortsætter, og jeg er allerede fucking træt af at være Kat.

Kat fylder 18 år og føler, at den trygge verden, hun indtil nu har kendt og elsket i Hirtshals, er ved at falde fra hinanden: Hun må ikke længere arbejde på Fisken, rollespilsgruppen Yxengaard står til at lukke, og Polly flytter sammen med Mark Warcraft i Hjørring. Og Dugge vil pludselig have sex … Hovedpersonen Kat står over for et begyndende voksenliv, hun slet ikke rigtig har lyst til.

Trailer

Bag om bogen

Forlagets beskrivelse

Selvstændig fortsættelse til bestselleren TAG GADEN TILBAGE.

Kat fylder 18 år og føler, at den trygge verden hun indtil nu har kendt og elsket i Hirtshals, er ved at falde fra hinanden: Hun må ikke længere arbejde på Fisken, Svend stopper som gamemaster i rollespilsgruppen Yxengaard, som står til at lukke, Polly flytter sammen med Mark Warcraft i Hjørring. Og Dugge vil nu pludselig have sex – og Kat er ved at brække sig over det hele.

Sarah Engell og Sanne Munk Jensen er i denne selvstændige opfølger til Tag gaden tilbage (2019) vendt tilbage til Hirtshals, denne gang med blikket vendt mod et begyndende voksenliv, som hovedpersonen Kat slet ikke har lyst til.

Uddrag af anmeldelser

”Rørende ... sproget rammer generationen på kornet.”
”Stærk og meget velskrevet ungdomsroman”
"Rammer fuldstændigt plet"
– Lektørudtalelse