Skoven

Bagsidetekst:

Det er sidste skoledag i 9. klasse, og Ask tager i Dyrehaven for at feste med hele årgangen. Det er nu eller aldrig, hvis han skal score Emma, og måske flirter hun faktisk med ham? Aftenen starter lovende – lige indtil Emma går ind i skoven for at tisse og ikke kommer tilbage.

Ask leder efter hende, men hun er som sunket i jorden, og pludselig er det umuligt for ham at finde ud af skoven igen. Der er kun træer, så langt øjet rækker – alligevel har han en følelse af at blive betragtet. Hvad sker der? Kan det passe, at skoven udvider sig? Og hvorfor opfører dyrene sig så underligt?

SKOVEN er en dystopisk roman om, hvor galt det kan gå, når mennesket forsøger at beherske naturen.

Trailer

Bag om bogen

Her kan du læse lidt om, hvordan jeg fik idéen til bogen, min research – og mit eget forhold til naturen.

 

 

Uddrag af anmeldelser

🖤🖤🖤🖤
”Anmelder mærker hårene rejse sig: Den bog er altså direkte uhyggelig! Sarah Engell trumfer mange dystopier med sin version af dommedag.”
”Skoven er en djævleblændende velskrevet roman til tiden om tiden … anbefales på det allervarmeste (!!!!) til frilæsning, lystlæsning, og måske ikke mindst til dansk og samfundsfag i grundskolens ældste klasser.”
”En stærk litteraturoplevelse … Sarah Engells nye dystopiske ungdomsroman har videnskabsetik og klimaangst som bagtæppe, mens den skarpt og omsorgsfuldt kigger de unge teenagere over skuldrene”
”En brandhamrende god dystopisk roman”