Tag gaden tilbage

 

Bagsidetekst:

Jeg var egentlig allerede stået af i Hjørring og på vej hen mod Caros hus, da min telefon bippede i lommen. Change of plans. Vi er taget hjem til TGs storebror i Aalborg. See ya inPlaza 😀 Beskeden var fra Caro. Hun havde vedhæftet adressen og en selfie af sig selv, Asta-My og Sofie TG foran et stort vindue, hvis udsigt godt kunne ligne Aalborg set fra en etageejendom. Men hvad vidste jeg? Jeg havde kun været i Aalborg én gang siden Blå Mandag, og kun for at gå i butikker med Kat og kigge på tøj, vi alligevel ikke havde råd til.

Da Polly starter på gymnasiet, åbner der sig en helt ny verden for hende – ikke mindst da den sejeste pigeklike pludselig inviterer hende ind i varmen. Endelig er Polly andet og mere end bare Polly fra Hirtshals. Men bedst som festerne ruller, bryder uvejret løs. Hvad stiller hun op, når alt er fucked? Og hvem kan hun stole på?

 

Trailer

Om bogen

Endelig er Polly blevet en del af den populære klike. Men efter en særligt vild bytur er intet længere som før, og snart dukker billeder af Polly og en fyr fra festen op på nettet …

En roman om venskab, udlængsel, kønsforskelle og slutshaming.

Undervisningsforløb

Skulle I få lyst til at invitere Polly ind i klasselokalet, har Gyldendal udarbejdet et virkelig spændende, kreativt og meget varieret undervisningsforløb. For eksempel indgår der opgaver med både musik, dramatisering, blogindlæg og bogtrailers. Eleverne opfordres til at læse udvalgte dele af romanen på særlige steder, såsom en kirkegård, strand eller havn, og så er der en skøn Mads & Monopolet-opgave, hvor eleverne på skift skal sidde i monopolet og diskutere forskellige dilemmaer fra bogen.

Stort tak til Jane Østergaard Madsen og Christina Holdt Saldern for det gennemførte forløb og RIGTIG GOD FORNØJELSE til både lærere og elever. Som vores ene redaktør skrev i en mail, da hun havde set forløbet: Jeg troede aldrig, jeg skulle få lyst til at gå i 9. klasse igen 😉

Forløbet er GRATIS og kan hentes lige her: Tag gaden tilbage undervisningsforløb

Bogomslag

Uddrag af anmeldelser

🖤🖤🖤🖤🖤
“Overvældende vellykket”
“Dette kan være årets udgivelse”