To streger og tusind tanker

Bagsidetekst:

To streger og tusind tanker er en sød, sjov og 100 % ucensureret dagbog om at være gravid.

Om kvalmen, tudeturene, sex med stor mave og akut trang til tunsalat og ketchup.

Og om at blive mor for første gang.

Uddrag af anmeldelser

★★★★★★
“Det er en hudløst ærlig bog, hvor forfatteren, Sarah Engell, inviterer læseren ind i sit liv og sin familie. Den er vedkommende og meget personlig, og når man når den sidste side, er det som om, man kender Sarah (…) Det er en skøn bog, som jeg har nydt at læse. Jeg anbefaler den til kvinder, der enten er gravide eller har været det. Og jeg anbefaler den også til de mænd, som ønsker at forstå de tanker, der farer rundt i hovederne på deres gravide kærester, når hormonerne raser og al rationel tænkning er lagt på hylden. Jeg giver den 5 ud af 6 stjerner.”
- mama.dk
★★★★★
“En vidunderlig bog, der både får tårerne til at trille og samtidig får gang i de store lattermuskler. Du kan nikke genkendende til mangt og meget, uanset om du er gravid eller har været mor i årevis. En hudløst ærlig og hyle morsom bog, i hvert fald hvis man har født. Så vil man undervejs i læsningen nikke genkendende til rigtig mange ting og glæde sig over, at de er skrevet ganske ligetil og lige ud af posen. Det gør den sjov, rigtig sjov ind imellem. Så giv den til din gravide veninde, så hun selv kan følge med og ikke føle sig helt så alene undervejs, og giv den til en mor, der også vil føle bogen som en sjov ven. Og mændene tager nok heller ikke skade af at læse, hvad det er, der egentlig foregår i en kvinde, når hun er gravid. For det er ikke alt, man lige synes, man kan sige til sin mand, måske, men det gør Sarah Engell.”
- Purlogpersille.dk
★★★★★
“En rigtig fin og ret morsom beretning om en helt normal graviditet. Den kan inspirere til at være mere åben omkring de tanker, man har som gravid, og i hvert fald kan den underholde folk, der aldrig har prøvet det, eller dem der har – og som vil sidde og klukke genkendende over de sjove anekdoter og finurlige formuleringer.”
- Babybusiness.dk
★★★★★★
“Et brag af en spændingsroman og samtidig en makaber gyser af de allerbedste”
– Findals Krimiside
“Jeg har med stor fornøjelse læst To streger og tusind tanker – en dagbog om at blive mor for første gang. Selve titlen fangede mig med det samme, for tusind tanker er netop hvad man får, når der er to streger på pinden. Bogen førte mig straks tilbage til min egen graviditet, så jeg mens jeg læste, både grinte og græd jeg (af glæde selvfølgelig). Det var helt fantastisk at læse om kvalme, opkast, begejstring over de mindste ting og overraskelsen over hvor sårbar man bliver. For vi kvinder, vi er mødre, så snart vi ser de to streger, mens det først rigtig går op for fædrene, når barnet er født (…) Der er ikke noget der er pakket ind, så man mærker selv suset i maven, når der sker noget vildt i Sarahs liv (…) Alt i alt er det en rigtig god bog, som jeg varmt anbefaler. Det er sjov og ærlig læsning, som nok mest henvender sig til gravide/mødre. Og er du bare det mindste sårbar, så husk lige at tage en pakke Kleenex med i sofaen, førend du sætter dig alt for godt til rette.”
– Detbedstejegved.blogspot.dk